Calligaris

Η σημερινή φυσιογνωμία του Calligaris γεννιέται από τον συνδυασμό της  παράδοσής του με την ποιότητα, τη φροντίδα το ιταλικό στυλ και την εκβιομηχάνιση που την έχει καταστήσει ηγέτη στον κλάδο της επίπλωσης.

Τα καταστήματα είναι κομψά και μοντέρνα, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να δείξουν τη φιλοσοφία του ιταλικού έξυπνου Design: προϊόντα σχεδιασμένα δημιουργικά, αλλά και εργονομικά, ευέλικτα, μελετημένα για να απλοποιούν την καθημερινή ζωή.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Calligaris εδώ.

Ditre Italia

Η εταιρεία δημιουργήθηκε από τους αδελφούς De Marchi το 1976 στο San Martino di Colle Umberto. Το προιόν τους έγινε όλο και πιο γνωστό με αποτέλεσμα το εργαστήριό τους να εξελιχθεί σε μια σημαντική κατασκευαστική εταιρεία.

Εκτός από την αξιοπιστία της , η Ditre Italia επιβεβαιώνει, κάθε χρόνο, την ικανότητά της για νέες λύσεις και τεχνικές  κάνοντας τις συλλογές της να ξεχωρίζουν. Η ιστορία του παρελθόντος μας είναι αυτό που μας διακρίνει σήμερα.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Ditre Italia εδώ.

Devina Nais

Το σπίτι, ο τόπος όπου ζείτε,  ένα συναισθηματικό καταφύγιο. Ο οίκος σας και το ύφος του είπε μέσα από την επιλογή αντικειμένων και επίπλων. Ένα μακρύ ταξίδι στο σχεδιασμό και την αισθητική έρευνα, για να εκφράσουμε αυτό που είμαστε. 

Η Devina Nais προτείνει διαφορετικούς τρόπους ζωής για να ζήσει το σπίτι σας με δημιουργικότητα.

Να σχεδιάζει και να υλοποιεί έπιπλα, καθιστώντας αξίες όπως η υψηλή χειροποίητη ποιότητα και ο σχεδιασμός σε όλους τους χώρους.Το σπίτι, ο τόπος όπου ζείτε, ένα συναισθηματικό καταφύγιο. Το σπίτι και το ύφος του είπε μέσα από την επιλογή αντικειμένων και επίπλων.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Devina Nais εδώ.

Studio Italia Design

Η Studio Italia Design είναι ο κορυφαίος σχεδιαστής και παραγωγός σύγχρονων φωτιστικών από την έναρξή τους το 1950. Με έδρα τη Βενετία της Ιταλίας, τα φωτιστικά τους παρουσιάζουν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και σχεδίασης και αποτελούν την περίφημη ετικέτα: «Made in Italy». 

Τα καλύτερα υλικά όπως οι διαχυτήρες γυαλιού που κατασκευάζονται χειροποίητα στο Murano, οι οποίοι στη συνέχεια συνδυάζονται με ανοξείδωτο χάλυβα, ορείχαλκο και αλουμινένιες λεπτομέρειες σε μια ποικιλία φινιρισμάτων.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Studio Italia Design εδώ.

MaxDivani

Η ιστορία μας ξεκίνησε πριν από περίπου μισό αιώνα στο Altamura, ένα μέρος που, χάρη στο πάθος και την εργασία των εργαζομένων της, αναγνωρίστηκε ως η γνωστή περιοχή επίπλων του Murgia.

Σχεδιαστές, ξυλουργοί αρχιτέκτονες και διακοσμητές εσωτερικών χώρων αποτελούν το πολύτιμο παζλ, το οποίο θα γίνει το επίκεντρο του σαλονιού σας. Η αποστολή μας είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής όλων όσων μας επέλεξαν.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της MaxDivani εδώ.

Novamobili

Σήμερα η Novamobili ξεχωρίζει στον κόσμο των επίπλων θέλοντας να εμπνεύσει τις προσωπικές έννοιες της εγχώριας ζωής σχεδιάζοντας έπιπλα που ξαναγράφουν το βιβλίο κανόνων ώστε να μπορούμε να δημιουργήσουμε χώρους γύρω από τα αντικείμενα που θέλουμε να έχουμε κοντά μας. 

Οι αξίες της φιλοσοφίας μας είναι η αξιοπιστία, η ευελιξία, η λειτουργικότητα και η ευρεία εφαρμογή. Η εταιρεία αποτελείται από μια ομάδα σχεδιαστών και μηχανικών που, σε συνεργασία με τα κορυφαία ονόματα στην αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό, βρίσκουν πάντα καινοτόμες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Novamobili εδώ.

Alpa Salotti

H Alpa Salotti ιδρύθηκε 1956 από τον Ferri Rocco, o οποίος ήταν πρωτοπόρος στο σχεδιασμό και τη παραγωγή καναπέδων.Τα έπιπλά μας είναι το σύμβολο της ποιότητας και του έξυπνου σχεδιασμού αποκλειστικά σχεδιασμένα στην Ιταλία. Η άνεση, η λειτουργικότητα καθώς και το design που προσδίδουν τα προϊόντα μας είναι ο τέλειος συνδυασμός για εσάς.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να ανακαλύψετε τη ποιότητα των υλικών κατασκευής και την άνεση των καναπέδων της Alpa Salotti.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Alpa Salotti εδώ.