Η σημερινή φυσιογνωμία του Calligaris γεννιέται από τον συνδυασμό της  παράδοσής του με την ποιότητα, τη φροντίδα το ιταλικό στυλ και την εκβιομηχάνιση που την έχει καταστήσει ηγέτη στον κλάδο της επίπλωσης.

Τα καταστήματα είναι κομψά και μοντέρνα, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να δείξουν τη φιλοσοφία του ιταλικού έξυπνου Design: προϊόντα σχεδιασμένα δημιουργικά, αλλά και εργονομικά, ευέλικτα, μελετημένα για να απλοποιούν την καθημερινή ζωή.

Calligaris

Official Website Calligaris εδώ.

Το σπίτι, ο τόπος όπου ζείτε,  ένα συναισθηματικό καταφύγιο. Ο οίκος σας και το ύφος του είπε μέσα από την επιλογή αντικειμένων και επίπλων. Ένα μακρύ ταξίδι στο σχεδιασμό και την αισθητική έρευνα, για να εκφράσουμε αυτό που είμαστε. 

Η Devina Nais προτείνει διαφορετικούς τρόπους ζωής για να ζήσει το σπίτι σας με δημιουργικότητα.

Devina Nais

Official Website Devina Nais εδώ.

Μια συλλογή με απλό, λειτουργικό σχεδιασμό, όπου το χρώμα προσδίδει ζωντάνια και προσωπικότητα. Όχι μόνο καρέκλες και τραπέζια, αλλά και περιστασιακά έπιπλα και αξεσουάρ που μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικά πλαίσια και να απεικονίσουν την καθημερινή ζωή. Εξάλλου, από το να καθόμαστε μαζί γύρω από ένα τραπέζι γεννιούνται οι πιο απροσδόκητες ιστορίες, αυτές που θέλει να αφηγηθεί η Connubia.

Connubia

Official Website Connubia εδώ.

Για περισσότερα από 30, παράγουμε έπιπλα ρητίνης για εξωτερικούς χώρους, τα οποία χάρη στον εξαιρετικό τους σχεδιασμό και την ανεπανάληπτη ποιότητα τους, αποτελούν την καταλληλότερη επιλογή για κατοικίες, αλλά και για χώρους εμπορικής χρήσης .

Nardi Outdoor

Official Website Nardi Outdoor εδώ.

Τα προϊόντα της Lodes επιτυγχάνουν μια τέλεια ισορροπία μεταξύ τεχνογνωσίας και της εκλεπτυσμένης αισθητικής. Από το 1950, η εταιρεία δημιουργεί φωτιστικά κομμάτια με ιδιαίτερη προσοχή στις καλύτερες τεχνικές κατασκευής και στις σύγχρονες σχεδιαστικές γλώσσες για να φέρει στη ζωή αληθινά. διακοσμητικά κομμάτια

Lodes

Official Website Lodes εδώ.