Η Eταιρεία

Η ιστορία της Resaikos Italian Living ξεκινάει το 1970 όταν ο Βασίλειος Ρεσάικος ανοίγει το πρώτο κατάστημα της εταιρείας, σε έναν ιδιόκτητο χώρο στην καρδιά του Χαλανδρίου.

20 χρόνια αργότερα, οι γιοί του Παναγιώτης και Πέτρος, συνεχίζουν τη διαρκώς αναπτυσσόμενη πορεία της εταιρείας, προσθέτοντας 2 επιπλέον εκθεσιακούς χώρους (1.000τμ). Δίνοντας έμφαση στη λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική, η Resaikos Italian Living κατασκευάζει τα καλύτερα σύγχρονα έπιπλα της αγοράς, εμπνευσμένα από συλλογές επώνυμων ιταλικών οίκων.

Το 1998 η εταιρεία περνάει πλέον στην επόμενη της φάση. Παραμένει στην κορυφή της κάθετης παραγωγής ειδικών κατασκευών σε όλους τους τύπους επίπλων, ενώ παράλληλα γίνεται ο επίσημος αντιπρόσωπος των μεγαλύτερων ιταλικών σχεδιαστικών οίκων.

Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας, παραμένει έως σήμερα σύμβολο ποιότητας και αξιοπιστίας στον κόσμο του επίπλου. Σταθερά, εκεί από όπου ξεκίνησε στο κέντρο του Χαλανδρίου, δημιουργεί για εσάς έπιπλα που θα κρατήσετε για μια ζωή.