Σχετικά με εμάς

Η ιστορία της Resaikos Italian Living ξεκίνησε το 1970, όταν ο Βασίλειος Pεσάικος άνοιξε το πρώτο κατάστημα στο Χαλάνδρι και συνεχίστηκε επάξια από τις αρχές της δεκαετίας του 90' με τους δυο γιους του Παναγιώτη και Πέτρο Ρεσάικο. Με την πάροδο των χρόνων, η εταιρεία μας συνέχισε να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται και σήμερα διαθέτει εκθεσιακούς χώρους με πάνω από 1.000 τετραγωνικά μέτρα επιφάνειας. Από το 1998 έχουμε κατακτήσει την κορυφή στο χώρο του επίπλου και παραμένουμε ένας από τους πιο επιτυχημένους αντιπροσώπους των μεγαλύτερων ιταλικών οίκων, έχοντας πλέον παραδώσει τη σκυτάλη στην νεότερη γενιά της οικογένειας.

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, η Resaikos Italian Living εισάγει και κατασκευάζει τα καλύτερα σύγχρονα έπιπλα της αγοράς με βασικό χαρακτηριστικό την ιταλική φινέτσα.

Με μεγάλη χαρά, συνεχίζουμε να ακολουθούμε τη φιλοσοφία μας που εστιάζει στην αρίστη ποιότητα των προϊόντων και στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική επιλογή για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Επισκεφθείτε μας για να δημιουργήσουμε μαζί αυτό που ονειρεύεστε.